Kunstgras en huisdieren

Huisdieren mogen gewoon op het kunstgras lopen. Doorgaans vinden huisdieren dit vaak ook een erg fijne ondergrond om op te liggen en op te ravotten. Kunstgras is gemaakt van erg sterke materialen waardoor het uitermate geschikt is voor huisdieren zoals katten, honden, konijnen, hamsters en cavia’s.

Onze kunstgrassoorten voor huisdieren

 • Kunstgras London

  Echtheid: ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ Zachtheid: ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ Kwaliteit: ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️

  Meer info

  Kunstgras Boston

  Echtheid:   ✔️ ✔️ ✔️ Zachtheid: ✔️ ✔️

  Meer info

  Kunstgras Bello

  26 mm 14.700 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Echtheid : ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ Zachtheid: ✔️

  Meer info

  Kunstgras Orlando

  30 mm 12.600 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Orlando te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info

  Kunstgras Miami Summer

  40 mm 21.000 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Miami Summer te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info

  Kunstgras Novia Summer

  40 mm 7.250 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Novia Summer te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info

  Kunstgras Novia Naturel

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Novia Naturel te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info

  Kunstgras Bermuda

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Bermuda te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info

  Kunstgras Pet Ventura

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Pet Ventura te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info

  Kunstgras Ecologic

  Top Kunstgras Ecologic is een speciaal ontwikkelt type kunstgras welke geschikt is gemaakt voor huisdieren.

  Meer info

  Persoonlijk advies nodig?

  Neem dan contact met ons op

  Met de toenemende vraag naar kunstgras, krijgen wij als Top Kunstgras ook steeds vaker vragen over het gebruik van kunstgras in combinatie met huisdieren. In principe zijn al onze typen kunstgras bij uitstek geschikt voor huisdieren.

  Onze ervaring leert dat huisdieren dol zijn op de typen kunstgras van Top Kunstgras. En dat is niet geheel zonder reden, de zachte soorten kunstgras zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden, daarom spelen honden en katten er dan ook erg graag op.

  Doordat kunstgras uitermate sterk is en goed wordt vastgezet op een daarvoor geschikt gemaakte ondergrond merken honden en katten al snel dat graven onmogelijk is. De behoefte om te graven neemt dan ook snel af. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken als uw huisdier haar behoefte doet op het kunstgras, met behulp van simpelweg schoon water en eventueel een borstel, ziet het er weer snel als nieuw uit!

  Kortom, bij Top Kunstgras bent u gegarandeerd van het beste Top Kunstgras waarop u en uw huisdier kunnen genieten.

  Binnen 2 dagen bij u thuis!
  Persoonlijk advies

  Ja, ik ontvang graag gratis stalen!

  Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, ontvangt u 8 stalen zodat u eerst kunt voelen en 100% overtuigd bent van uw kunstgras.

  Binnen 2 dagen bij u thuis!
  Persoonlijk advies
  Ontvang gratis een stalenbox