Kunstgras op uw dakterras?

Kunstgrastapijten op een dakterras zijn een opkomende trend. U transformeert uw dak in een groene oase. Het ziet er veel groter uit door de extra hoeveelheid groen en u kunt ook in de winter genieten van het frisse groen van het grastapijt. Onze tip: met grote potplanten op de rand van het dak kunt u nog meer tuingevoel creëren.

Onze kunstgrassoorten geschikt voor uw dakterras

 • Kunstgras London

  Echtheid: ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ Zachtheid: ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ Kwaliteit: ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️

  Meer info

  Kunstgras Manchester

  Echtheid:   ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ Zachtheid: ✔️ ✔️ ✔️

  Meer info

  Kunstgras Bello

  26 mm 14.700 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Echtheid : ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ Zachtheid: ✔️

  Meer info

  Kunstgras Orlando

  30 mm 12.600 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Orlando te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info

  Kunstgras Miami Summer

  40 mm 21.000 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Miami Summer te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info

  Kunstgras Novia Naturel

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Novia Naturel te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info

  Kunstgras Eternity

  37 mm 18.900 Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Eternity te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info

  Kunstgras Bermuda

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Bermuda te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info

  Kunstgras Ambassador

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Ambassador te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info

  Kunstgras Luxury

  Hieronder is de totale prijs voor uw Top Kunstgras Luxury te vinden. Voeg benodigde accessoires makkelijk toe. Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Plan dan een afspraak of vraag een offerte aan!

  Meer info

  Kunstgras Soccer Fun

  Top Kunstgras Soccer Fun is kwalitatief goed kunstgras speciaal ontwikkelt voor de voetbalsport.

  Meer info

  Kunstgras Golf Putting Green

  Top Kunstgras Golf Putting Green is een type kunstgras dat speciaal geschikt is voor golf.

  Meer info

  Persoonlijk advies nodig?

  Neem dan contact met ons op

  Kunstgras op het dakterras?

  Kunstgrastapijten op een dakterras zijn een opkomende trend. U transformeert uw dak in een groene oase. Het ziet er veel groter uit door de extra hoeveelheid groen en u kunt ook in de winter genieten van het frisse groen van het grastapijt. Onze tip: met grote potplanten op de rand van het dak kunt u nog meer tuingevoel creëren.

  Praktisch en comfortabel.

  Onze kunstgrastapijten worden via moderne methoden geproduceerd, kunnen veelzijdig worden gebruikt en zijn zeer praktisch. Op een oude en stevige ondergrond kan het kunstgrastapijt gemakkelijk worden gelegd. Het zachte tapijt vermindert de belasting op de gewrichten bij het lopen of staan. Dat is de reden waarom het verblijf zeer aangenaam aanvoelt. Spelende kinderen ervaren minder pijn bij een val. Bovendien zijn kunstgrastapijten gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te reinigen.

  Kunstgras intensief gebruiken?

  Dit is mogelijk. De kwaliteit van ons kunstgras is uitstekend. De grasmat is slijtvast. De C-vormige sprietjes garanderen een snelle overeind komen na drukbelasting, veroorzaakt door erop te lopen en staan. De UV-bestendigheid beschermt tegen verkleuring en bewaart de frisse groene kleur. Voor de drainage en het drogen van regenwater zorgen de perforaties in het weefsel.

  Belangstelling voor kunstgras? Wij helpen graag

  Kies in ons assortiment een kunstgrasmat uit die u bevalt en bij uw behoeften en toepassing past. Wij adviseren kunstgrassoorten met een korte vezellengte. Deze zijn strak geweven en voor een intensief gebruik geschikt. Wij geven u graag persoonlijk advies op maat bij het kiezen van het juiste type kunstgras op uw dakterras. Neem hiervoor met ons contact op.

  Kunstgras zelf leggen? Of laten leggen?

  De aanleg van kunstgras op een terras is niet bijzonder ingewikkeld, maar het vereist wel enige ervaring. Om het struikelen over tapijt met plooien te voorkomen, moet het kunstgras helemaal met de ondergrond verlijmd zijn. Voor tips en advies kunt u altijd met ons contact opnemen. Wij leveren ook een passend gesneden grasmat met alle toebehoren zoals lijm en lijmband. Wilt u de installatie laten uitvoeren door onze specialisten? Binnen een dag leggen wij de nieuwe grasmat op uw terras. Maak direct een afspraak voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.